Författare

Ny bok kommer i mars 2020

Den 2I mars 2020 släpps min nya roman Metallskallar som bok och ljudbok. Metallskallar är något helt annat än de två spänningsromaner jag skrivit tidigare. Jag kallar det en roman om rock, revolter och relationer. Den handlar om kontrasterna i livet, betraktat genom hårdrockarens ögon och öron. I min bok är det hårdrockaren som tampas med frågor kring de mjuka och hårda värdena i tillvaron, kring familj och frihet och livets dramatiska ytterligheter som lycka och lidande, himmel och helvete. Jag vill också visa att ungdomsrevolter och medelålderskriser har mer gemensamt än man kan tro för en generation som växt upp och mognat.

Att skriva Metallskallar och väcka liv i den gamla hårdrockaren inom mig är något av det roligaste jag har gjort. Inte minst har jag upptäckt vilken källa hårdrocken är att ösa ur när det handlar om livets drama, så till den grad att det nästan förvånar mig att det inte är en egen genre bland böcker och filmer.

Spänningsgenren kommer jag att återvända till så småningom. Men tro mig: det finns spänning så att det räcker även i hårdrocken. Och i vardagslivet.

Inga kommentarer ännu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *